De split 2 rent bussen

 

Bij Split 2 rent kan je terecht voor het huren van Volkwagen busjes met chauffeur voor aller handen events of gelegenheden.

Het Volkswagen busje uit de sixties kent verschillende benamingen zoals splitbus, spijlbus of sambabus.

Onze busjes, de ”Deluxe” uitvoering,  werden gerestaureerd volgens de regels van de kunst zonder afbreuk te doen aan de originaliteit. Deze busjes onderscheiden zich van de standaard VW bus door de aluminium sierlijsten en de gedetailleerde binnen afwerking.

 

Ons groene busje

Dit charmante VW oldtimerbusje van het bouwjaar 1966 werd door ons geïmporteerd vanuit het zonnige Californië. Het busje biedt plaats aan maximum 7* passagiers.

Dit Busje is niet te huur tijdens de winter (november-maart)uitgezonderd voor indoor activiteiten en indoor events.

 

 

Ons blauwe busje

Dit busje is van hetzelfde  bouwjaar als de groene bus en werd door ons naar België gebracht vanuit Houston Texas. Er is plaats aan maximum 6* passagiers.

Deze Bus is eveneens niet te huur tijdens de winter maanden (november-maart) uitgezonderd voor indoor activiteiten en indoor events.

 

Enkele voorwaarden

Onze oldtimers worden enkel verhuurd met chauffeur. Zelf rijden is uitgesloten.

Het aantal passagiers mag niet overschreden worden. Kinderen hoe groot of klein ook worden aanzien als volwaardig passagier, dit wegens verzekeringsredenen.

 

* Voor lange afstanden zijn in het groene busje max. zes passagiers toegelaten en in het blauwe max. vijf passagiers, dit om maximale veiligheid te kunnen garanderen en de motortjes niet te zwaar te belasten.

Kinderzitjes en/of Maxi-Cosi kunnen niet vastgemaakt worden.

 

Extra Info

Onze oldtimers beschikken over een verzekering voor zowel fysieke als materiele schade. Tevens worden zij om de 6 maanden technisch gekeurd in een erkend keuringsstation.